ΑΝΑΛΥΣΗ

Πρώτο στάδιο και βασικό κάθε διαδικασίας είναι η ανάλυση. Η ανάλυση ως πεδίο εμπεριέχει διαφορετικά επι μέρους στάδια τα οποία αυξομειώνονται ανάλογα με την πολυπλοκότητα ή μη κάθε πρότζεκτ. Κοινό σημείο σε κάθε νέο πρότζεκτ είναι η ανάλυση της παρούσας κατάστασης καθώς και των επιδιώξεων και στόχων που θα πρέπει να επιτευχθούν. Στο studio 9.86 δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη για αυτό το λόγο καταγράφουμε κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο, αναλύουμε την επικρατούσα κατάσταση στο πεδίο το οποίο αφορά το προιόν μας, καταγράφουμε λεπτομερώς την κατάσταση των ανταγωνιστών, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήμα τους και τέλος ερευνούμε για τυχόν κενά που δεν έχουν καλυφθεί στην υπάρχουσα αγορά.

Το βασικοτερο σταδιο καθε αναλυσης και καθε σχεδιαστικης διαδικασιας ειναι ο ανθρωπος, ο χρηστης, ο καταναλωτης, ο τελικος αποδεκτης.

Το studio ακολουθεί μια ανθρωποκεντρική διαδικασία σχεδίασης η οποία στοχεύει στην μεγιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστης (το λεγόμενο user experience). Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, πρώτο μέλημα είναι να αναλύσουμε τον χρήστη, τα θέλω και τις ανησυχίες του , και να καταγράψουμε τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στο να πετύχουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις που έχουμε θέσει.

 

Date:
B a c k T o T o p B a c k T o T o p

STUDIO 9.86