ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σχεδιασμός, η αλλίως το σημαντικότερο στάδιο κάθε πρότζεκτ, το στάδιο στο οποίο οι ιδέες, οι εμπνεύσεις, οι αναλύσεις και οι μετρήσεις θα χρησιμοποιηθούν για την σχεδίαση της τελικής λύσεως. Ένα στάδιο στο οποίο καθορίζεται η επιτυχία ή οχι ενός πρότζετκ και ένα στάδιο στο οποίο δεν συγχωρούνται λάθη και ερασιτεχνισμοί.

Στο studio 9.86 γνωρίζουμε την κρισιμότητα του σταδίου του σχεδιασμού και για αυτό εστιάζουμε όλη την προσοχή μας σε αυτό. Για να πετύχει το στάδιο της σχεδίασης πρέπει και να γίνει χρήση όλων των εμπλεκόμενων με το προιόν πλευρών και η χρήση κάθε δυνατής πληροφορίας για αυτά. Γι αυτό το λόγο στο studio 9.86 κάνουμε τον πελάτη και τον τελικό χρήστη μέρος της διαδικασίας και όχι απλούς παρατηρητές της πρότασης που θα καταθέσει ο σχεδιαστής όπως συμβαίνει αρκετά συχνά στο χώρο.

Στο studio 9.86 μιλάμε μαζί σας, ακούμε κάθε σκέψη και προβληματισμό σας, εξηγούμε τις τεχνικές διαδικασίες, τις επιλογές αλλά και τυχών περιορισμούς και αφού βρούμε την χρυσή τομή προχωράμε στον σχεδιασμό του προίοντος.

 

Date:
B a c k T o T o p B a c k T o T o p

STUDIO 9.86